Geekbench dezvăluie dotările lui Nokia 2; terminal low-end cu 1 GB RAM și Android Nougat

855 ori
<b>Geekbench dezvăluie dotările lui Nokia 2; terminal low-end cu 1 GB RAM și Android Nougat</b>Nu demult am aflat că finlandezii de la Nokia pregătesc printre altele și un smartphone low-end numit Nokia 2, terminal care astăzi ni se prezintă într-o randare destul de credibilă. De asemenea, avem și specificațiile sale grație unei listări

Chiar de curând am aflat faptul că HMD Global pregătește și alte smartphone-uri pentru lansare în perioada următoare, unul dintre acestea fiind modelul entry-level numit Nokia 2. Astăzi avem ocazia să îi aflăm câteva dintre dotările hardware grație unei listări din Geekbench și totodată să vedem o primă randare ce pare a fi destul de credibilă la prima vedere.

Nokia 2

După cum se menționa anterior, acest telefon sosește cu procesor Qualcomm Snapdragon 212, un CPU quad-core de 1.27 GHz destinat smartphone-urilor cu prețuri foarte scăzute. Vedem că pe lista de dotări se mai află și 1 GB RAM și că la nivel software avem Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică.

La nivel de design, telefonul nu se prezintă deloc rău, urmând a oferi cel mai probabil o carcasă cu ramă metalică și spate din policarbonat colorat ce ne amintește de seria Lumia. Posibil ca prețul său de comercializare să fie de doar 99 dolari și ca în spate să primim o cameră foto de 5 megapixeli. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×