Posibil ca Meizu Pro 7 să fie lansat și pe plan european; Franța este prima țară vizată

2.238 ori
<b>Posibil ca Meizu Pro 7 să fie lansat și pe plan european; Franța este prima țară vizată</b>Anul acesta cei de la Meizu au decis să nu se mai inspire de la iPhone și să realizeze un smartphone ceva mai special intitulat Meizu Pro 7. Telefonul este cu siguranță unul nemaivăzut și asta pentru că sosește cu un display secundar în partea din spate

În acest an cei de la Meizu au decis să vină pe piață cu un smartphone din seria Pro care să nu mai ia design-ul lui iPhone drept punct de start, rezultatul fiind numit Meizu Pro 7. Acest telefon este unic și asta pentru că în partea din spate aduce un display secundar care va afișa notificări, ora exactă și care ne va permite chiar realizarea de fotografii cu senzorul foto dual principal, ecranul servind pe post de oglindă.

Meizu Pro 7

Acest smartphone se pregătește de debutul comercial în China și o veste bună pe care o aflăm astăzi este aceea că Meizu ar putea aduce noul terminal și pe plan european. O confirmă postarea celor de la Meizu Franța care fac aluzie astfel la o posibilă lansare comercială și în această țară.

După cum ați aflat din articolul nostru, sunt două variante disponibile, cea standard cu display de 5.2 inch și procesor MediaTek Helio P25 și cea de tip phablet numită Meizu Pro 7 Plus care dispune de o diagonală de 5.7 inch și de un procesor Helio X30. Ambele rulează Android Nougat și prețul variantei standard este de 430 dolari în China. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×