Meizu Pro 7 apare în primele imagini hands on, cu ecranul secundar din spate activat; Avem şi randări noi!

1.315 ori
<b>Meizu Pro 7 apare în primele imagini hands on, cu ecranul secundar din spate activat; Avem şi randări noi!</b>Din partea celor de la Meizu vom primi curând și smartphone-ul Pro 7, un terminal cu display secundar ce astăzi apare în primele fotografii hands-on. Handset-ul de aici primește cu această ocazie și o serie de randări ce provin din partea unor

Îl mai ţineţi minte pe Meizu Pro 7? La drept vorbind nu aveaţi cum să îl uitaţi, pentru că este un smartphone inedit în peisajul tech actual. Şi asta pentru că aduce un ecran secundar în spate, plasat fix sub camera duală. După multiple scăpări de randari şi imagini, azi îl vedem în câteva fotografii hands on.

Meizu Pro 7

Pare să ruleze un Android cam vechi, judecând după skin-ul său, iar ecranul secundar pare a afişa o variantă miniaturală a interfeţei principale. Remarcăm muchii destul de înguste aici, un buton Home cu scanner de amprente şi un corp metalic unibody cu antene în stil Meizu Pro 6 şi iPhone 7. Panoul frontal e cam generic ca design, ce e drept.

Cât despre celelalte randari noi, de această dată telefonul a apărut pe Weibo, pe negru şi roşu. Din față aduce poate cu un Samsung Galaxy A, în vreme ce din spate modelul roşu aduce cu iPhone 7 Red, ce a primit in plus acel ecran secundar. Teoretic ar fi trebuit să fie un display mic E Ink, dar imaginile hands on de mai sus ne bulversează pentru că pare a fi un ecran color totuşi. Utilitatea sa nu mi se pare prea mare, mai ales că un ecran Always On ar fi rezolvat asta din start.

Rolul său este de a afişa apeluri ratate, ora, vremea şi notificări. Zvonurile afirmă că terminalul va sosi pe 26 iulie, cu un ecran Quad HD de 5.2 inch, procesor Exynos 8895 sau MediaTek Helio X30, plus 6 GB RAM şi până la 128 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×