Cum a fost filmată reprezentaţia lui Eminem "Venom" cu Google Pixel 3 pe Empire State Building (Making Of Video)

1.578 ori
<b>Cum a fost filmată reprezentaţia lui Eminem "Venom" cu Google Pixel 3 pe Empire State Building (Making Of Video)</b>În ultimele zile a devenit virala pe YouTube reprezentaţia lui Eminem de pe vârful lui Empire State Building. Artistul a cântat piesa "Venom" în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel, iar totul a fost filmat cu un Pixel 3. Avem detalii despre making of mai..

În ultimele zile a devenit virală pe YouTube reprezentaţia lui Eminem de pe vârful lui Empire State Building. Artistul a cântat piesa "Venom" în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel, iar totul a fost filmat cu telefonul Google Pixel 3. Avem detalii despre making of mai jos.

A se observa şi faptul că a fost filmat doar la 720p şi 60 FPS, sau cel puţin aşa este publicat clipul pe YouTube. Avem şi un clip de prezentare a întregului procedeu de înregistrare a acestei reprezentaţii. "Venom" este o piesă inclusă pe albumul "Kamikaze" al lui Marshall şi devenită şi mai populară după ce a apărut pe coloana sonoră a filmului "Venom".

Atât captura clipului, cât şi filmările din culise sunt realizate cu Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL. În Making Of vedem telefonul fixat pe echipamente speciale de stabilizare, conectat la monitoare şi tot soiul de alte echipamente video. În plus, handsetul are la rândul său stabilizare optică, deci nu sunt probleme la acest capitol. Avantajul telefonului, conform lui Doug Eluca (producător Jimmy Kimmel) este că el încape în zone în care camere uriaşe nu pot să o facă.

Spre exemplu o filmare din liftul lui Empire State Building s-a făcut mult mai uşor cu telefonul decât cu un rig video. Nu e prima oară când Google se ţine de artificii de PR de acest gen, pentru că Pixel 2 a fost folosit în aprilie pentru a filma clipul lui John Legend "A Good Night". Dacă vocea lui Legend va ajunge pe Google Assistant ca opţiune în curând, probabil că Eminem nu va avea aceeaşi soartă.

Personal mă întreb de ce e totul filmat în 720p la 60 FPS şi nu măcar Full HD sau chiar 4K...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×