Night Sight face din noapte zi pe telefoanele Pixel; Iată câteva mostre excelente

1.302 ori
<b>Night Sight face din noapte zi pe telefoanele Pixel; Iată câteva mostre excelente</b>În cazul în care nu știați, noile telefoane Google Pixel 3 și Pixel 3 XL sosesc la pachet cu un mod special de fotografiere nocturnă numit Night Sight. Acesta este destinat fotografierii în beznă acolo unde obține rezultate impresionante

Încă de când au fost anunţate telefoanele Pixel 3, Google s-a lăudat cu modul Night Sight, care avea să sosească ulterior pe aceste device-uri. Ni se promitea că va fi "schimbată fotografia de noapte pe vecie" şi sincer să fiu când am văzut fotografiile realizate de The Verge am înţeles hype-ul.

Night Sight

Night Sight este o evoluţie la nivel de software şi procesare a imaginii. E vorba despre machine learning, algoritmi noi şi de până la 4 secunde de expunere care iluminează şi cele mai întunecate scene. Cei de la The Verge au apucat să încerce acest mod de captură mulţumită unui software obţinut de un dezvoltator XDA. Chiar şi în stadiul pre lansare arată foarte bine capturile.

Night Sight

Toate fotografiile pe care le vedeţi aici sunt realizate cu Pixel 3 XL, întâi cu setarea Default şi apoi cu Night Sight. Ideea este de a nu mai folosi bliţul vreodată, aşa bune sunt capturile nocturne. Sunt păstrate excelent culorile şi textura. Uitaţi-vă la striaţiile cablului acelor căşti şi la luciul metalic acelui tuner audio.

Night Sight

Extinctorul acela putea fi portocaliu, maro, roz în întuneric, dar Night Sight dezvăluie roşul cel viu. Cea mai mare diferenţă este la acea fotografie înrămată, unde pe întuneric nu se vede mai nimic, dar noua funcţie scoate tot la lumină.

Night Sight

Şi captura la exterior este excelentă, între acea bancă din parc care nu se vede pe întuneric, apoi apare clar şi copacii plus covorul de frunze care ies la ideală cu Night Sight. Aşteptăm cu nerăbdare să testăm şi noi această funcţie.

Night Sight

Night Sight

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×