Telefonul Google Pixel 3 Lite/ Mini e cât se poate de real şi tocmai a scăpat pe web; Iată detalii!

2.309 ori
<b>Telefonul Google Pixel 3 Lite/ Mini e cât se poate de real şi tocmai a scăpat pe web; Iată detalii!</b>De nicăieri a apărut astăzi un telefon pe care îl credeam de mult pierdut: Google Pixel-ul de buget. Teorii despre el apăreau cu luni în urmă, sub numele de Pixel Ultra în prima fază. Leaksterii insistau că se va lansa separat şi că vine în 2019, oricât d

De nicăieri a apărut astăzi un telefon pe care îl credeam de mult pierdut: Google Pixel-ul de buget. Teorii despre el apăreau cu luni în urmă, sub numele de Pixel Ultra în prima fază. Leaksterii insistau că se va lansa separat şi că vine în 2019, oricât de ciudat ar părea asta. Iar acum apar primele sale fotografii, pe care le vedeţi mai jos.

Acesta este un Google Pixel 3 varianta de buget, care vine de la Rozetked, o sursă de încredere printre zvonacii de gen. Tot el este cel care a popularizat primele scăpări mari pentru Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Aşa numitul Pixel 3 Lite vine cu un ecran de 5.5 inch Full HD, procesor Snapdragon 670 şi 32 GB stocare, plus 4 GB RAM. Erau şi ceva speculaţii că ar veni cu CPU Snapdragon 710, deci nu luăm de-a gata informaţiile.

Mai are şi baterie de 2915 mAh şi o cameră principală de 12 MP, plus o cameră frontală de 8 MP. În mod inedit se păstrează jack-ul audio, o raritate în ziua de azi. Se pare şi că handsetul are un corp fabricat din plastic şi că are scanner de amprente amplasat în spate. Muchiile ecranului sunt de asemenea ceva mai groase decât cele de la Pixel 3. Nu ştim sigur că acesta este un terminal anulat sau în curs de pregătire pentru lansare, dar ar fi un capitol nou în istoria seriei Google Pixel.

Se vedem şi dacă definiţia Google pentru "ieftin" e la fel precum cea Apple cu al său iPhone xR "ieftin".

Mulțumim lui Drajneanu Gelu pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×