Bateria lui iPhone XS Max domină Xperia XZ3, Pixel 3 XL într-un nou test comparativ (Video)

1.056 ori
<b>Bateria lui iPhone XS Max domină Xperia XZ3, Pixel 3 XL într-un nou test comparativ (Video)</b>Descoperim astăzi un nou test comparativ de baterie, unul în care participanții sunt iPhone XS Max, Sony Xperia XZ3, respectiv Google Pixel 3 XL. Pe seama comparației aflăm faptul că device-ul iOS este cel care primește laudele în cazul de față

Toamna se număra testele comparative şi după ce noi am comparat camerele lui Note 9, Xperia XZ3 şi iPhone XS Max, sunt şi YouTuberi care fac comparaţii de baterie. Totul se întâmplă pe fast forward mai jos şi este creaţia lui Mrthosetheboss.

Test baterie

Acesta nu este un test de playback video cum facem noi, sau un test PCMark (cum facem tot noi) ci un soi de "stress test", în care telefoanele sunt forjate cu activităţi intense până îşi consumă toată bateria. Totul se petrece în faţa camerei şi vedem pe fast forward cum scade procentul bateriei. Să vedem întâi şi cum stăm la capacităţile bateriilor acestor telefoane:

  • Google Pixel 3 XL: 3430 mAh
  • Samsung Galaxy Note 9: 4000 mAh
  • Apple iPhone XS Max: 3174 mAh
  • Sony Xperia XZ3: 3300 mAh

YouTuberul se declară îngrijorat de capacitatea bateriei lui Pixel 3 XL, având în vedere mărimea ecranului său. Nu e foarte încântat nici de ce oferă Sony. Toate cele 3 telefoane au avut doar 3 cicluri de încărcare înainte de test. Primul test este pe bază de Instagram, iar Sony pierde 6% după 20 de minute de Instagram. Urmează un test cu jocul ARK Survival Evolved, unul dintre cele mai solicitante titluri de pe mobil.

Test baterie

Toate telefoanele au fost trecute pe rezoluţie maximă apropo. Mai vedem şi jocuri de la Gameloft şi benchmarkuri realizate pe terminale. Primul telefon care cedează este Sony Xperia XZ3 şi putem confirma că bateria nu impresionează din recenzia noastră. Pixel 3 XL e al doilea care aruncă prosopul, urmat de Note 9. iPhone XS Max e ultimul mohican şi aflaţi care e ecartul privind clipul.

Încă un mit spulberat şi anume cel al bateriilor slabe de pe iPhone...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×