Cum fotografiază HTC Titan II cu camera sa de 16 Megapixeli?

1.512 ori
<b>Cum fotografiază HTC Titan II cu camera sa de 16 Megapixeli?</b>HTC Titan II a fost lansat în urmă cu ceva timp în SUA și este primul lor Windows Phone cu conectivitate LTE. Vânzările nu sunt chiar ok și a fost eclipsat de către Nokia Lumia 900 care fie vorba între noi a beneficiat și de un buzz mai mare, o...

HTC Titan II a fost lansat în urmă cu ceva timp în SUA și este primul lor Windows Phone cu conectivitate LTE. Vânzările nu sunt chiar ok și a fost eclipsat de către Nokia Lumia 900 care fie vorba între noi a beneficiat și de un buzz mai mare, o campanie de marketing a Nokia & Microsoft fără precedent.

Compania taiwaneză a ales să-i pună un senzor generos, de 16 Megapixeli. Niciun alt HTC sau un smartphone de top nu a a ajuns la această valoare. Mai jos dați de câteva mostre foto:

Mostra foto HTC Titan II

Mostra foto HTC Titan II

Mostra foto HTC Titan II

Zic că se descurcă bine și HTC a făcut o treabă bună. Aștept să văd senzorul de 16 Megapixeli și pe telefoanele Android.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×