O mostră foto realizată cu Meizu MX6 confirmă prezenţa la bord a unui senzor de 12 megapixeli produs de Sony, IMX286

791 ori
<b>O mostră foto realizată cu Meizu MX6 confirmă prezenţa la bord a unui senzor de 12 megapixeli produs de Sony, IMX286</b>Un detaliu despre Meizu MX6 ce iese la iveală astăzi este și acela că telefonul va adopta un senzor foto Sony IMX286 de 12 megapixeli, cameră ce promite rezultate bune în condiții low-light. Vedem astăzi o primă mostră foto realizată de această cameră și

Abundă ştirile despre Meizu MX6, acum că a rămas o săptămână până la debutul său şi terminalul nu se mai prezintă în imagini acum, ci sub forma unei capturi foto realizată cu camera sa de 12 MP.

Mostra foto Meizu MX6

De la Meixu MX4 încoace nu am văzut schimbări fundamentale la nivel de specificaţii pe terminalele din gama MX. Mai toate au avut senzori foto Sony de 20.7 megapixeli, dar trendul se schimbă prin MX6. El va adopta un senzor Sony IMX286 de 12 megapixeli, pus la treabă pentru realizarea capturii de mai sus. De menţionat că acest senzor apare şi pe Huawei P9, dar într-un setup dual acolo.

Fotografia de mai sus se vrea a fi un prim plan cu o picătură pe o pană de păun şi e foarte reuşită, dar va fi nevoie de teste mult mai ample până să ne convingă acest senzor. Pe Huawei P9 am fost încântaţi de două unităţi IMX286, dar şi acolo am simţit că rezultatul e puţin sub Galaxy S7 ziua şi HTC 10 noaptea. Cum se va descurca MX6 cu un singur astfel de modul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×