Cum să descarci aplicații din Android Amazon AppStore, fără a fi din SUA (Tutorial)

4.424 ori
<b>Cum să descarci aplicații din Android Amazon AppStore, fără a fi din SUA (Tutorial)</b>Pe site-ul lui Dan Paul, iDante.ro am aflat cum putem descărca aplicații pe telefonul Android, folosind Android Amazon AppStore. Din păcate, acesta este disponibil doar în SUA, dar impedimentul se poate rezolva, prin metoda indicată de Dan. &nbsp;...

Pe site-ul lui Dan Paul, iDante.ro am aflat cum putem descărca aplicații pe telefonul Android, folosind Android Amazon AppStore. Din păcate, acesta este disponibil doar în SUA, dar impedimentul se poate rezolva, prin metoda indicată de Dan.

Pentru început, veți avea nevoie de o adresă de email pe care să o creați special pentru această identificare, asta pentru a nu o folosi pe cea obișnuită, ce riscă să fie banată. Ei bine, după ce vă veți înregistra pe Amazon.com folosind adresa de email creată, veți avea nevoie de o adresă, număr de telefon și card de credit, evident, toate localizate în Statele Unite.

Aici intră în acțiune http://www.fakenamegenerator.com/, care vă va furniza toate aceste date. Ce vă recomandăm, atât noi cât și Dan este să nu cumpărați aplicații care costă din Android Amazon AppStore (oricum e imposibil), ci să vă limitați doar la cele gratuite. Va trebui să atașați cardul de credit generat la opțiunea 1click settings și apoi să instalați aplicația Android Market, pe care o puteți descărca de aici.

Rețineți că aceasta este prima versiune a aplicației, iar dacă vi se propune vreun upgrade, va trebui să îl ignorați. Nu încurajăm astfel de metode și suntem siguri că aplicațiile din Amazon Android Market le veți găsi și în Android Market, dar e întotdeauna util să ai un astfel de ghid la îndemână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×