Următorul iPhone și iPad ar putea folosi camere Sony; indicii Într-un interviu recent cu CEO-ul Sony

1.268 ori
<b>Următorul iPhone și iPad ar putea folosi camere Sony; indicii Într-un interviu recent cu CEO-ul Sony</b>într-un interviu interesant acordat de către CEO-ul Sony, Howard Stringer celor de la Wall Street Journal am aflat că fabricile companiei japoneze au fost afectate de cutremurul și tsunami-ul de luna trecută. și mai interesant este faptul că...

într-un interviu interesant acordat de către CEO-ul Sony, Howard Stringer celor de la Wall Street Journal am aflat că fabricile companiei japoneze au fost afectate de cutremurul și tsunami-ul de luna trecută. și mai interesant este faptul că Stringer a menționat că aceste cataclisme vor afecta livrarea de senzori de imagine către parteneri precum Apple.

Oficial Apple nu folosește camere Sony pe produsele sale, dar poate că Stringer a făcut referire din greșeală la un viitor terminal al companiei din Cupertino. Să ne așteptăm la un senzor foto Sony pe iPhone 5 sau iPad 3? Această teorie a mai fost expusă în trecut de către experți în domeniu, ale căror surse apropiate de Apple afirmau că producătorul lui iPhone va renunța la OmniVision în favoarea Sony. OmniVision este compania care furnizează camerele pentru Apple iPhone și probabil și Apple iPad.

Dacă ne luăm după speculațiile de pe web, Apple ar putea opta pentru noul senzor de cameră Exmor R, prezent pe modelul Sony Ericsson Xperia Arc. Acesta oferă o rezoluție de 8 megapixeli și se descurcă excelent în condiții de luminozitate scăzută. Va face gigantul controlat de Steve Jobs trecerea la tehnologia Sony, atât de respectată de Jobs?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×