Samsung Galaxy Neo, un nou membru al seriei de telefoane Android de succes

1.707 ori
<b>Samsung Galaxy Neo, un nou membru al seriei de telefoane Android de succes</b>Samsung tocmai a anunțat un nou membru al seriei de terminale Android Galaxy, modelul Neo. Din păcate acesta va fi disponibil doar în Coreea, dar poate vom vedea și o variantă pentru export a acestui handset midrange, dar sub alt branding. &nbsp;...

Samsung tocmai a anunțat un nou membru al seriei de terminale Android Galaxy, modelul Neo. Din păcate acesta va fi disponibil doar în Coreea, dar poate vom vedea și o variantă pentru export a acestui handset midrange, dar sub alt branding.

Designul lui Samsung Galaxy Neo este identic cu cel al lui Galaxy Ace, în afară de partea din spate a carcasei, care aduce mai mult cu cea a lui Galaxy Tab. Dotările terminalului includ, după cum este obișnuit pentru un gadget asiatic, suport pentru televiziunea T-DMB, plus obișnuitul Bluetooth (3.0 în acest caz), WiFi 802.11 b/g/n și un ecran cu rezoluție de 800 x 480 pixeli.

Camera este de 3 megapixeli și îi lipsește autofocusul prezent pe modelul Galaxy Ace. Sub carcasa lui Galaxy Neo se află un procesor de 800 MHz, 512MB RAM, iar telefonul rulează Android 2.2 Froyo. Bateria acestui handset este de 1500 mAh, iar dacă ar fi să plasăm noul model pe lista de produse din seria Galaxy, Neo ar fi undeva între Galaxy S Plus și Galaxy Ace.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×