Samsung Galaxy Neo, un nou membru al seriei de telefoane Android de succes

1.731 ori
<b>Samsung Galaxy Neo, un nou membru al seriei de telefoane Android de succes</b>Samsung tocmai a anunțat un nou membru al seriei de terminale Android Galaxy, modelul Neo. Din păcate acesta va fi disponibil doar în Coreea, dar poate vom vedea și o variantă pentru export a acestui handset midrange, dar sub alt branding. &nbsp;...

Samsung tocmai a anunțat un nou membru al seriei de terminale Android Galaxy, modelul Neo. Din păcate acesta va fi disponibil doar în Coreea, dar poate vom vedea și o variantă pentru export a acestui handset midrange, dar sub alt branding.

Designul lui Samsung Galaxy Neo este identic cu cel al lui Galaxy Ace, în afară de partea din spate a carcasei, care aduce mai mult cu cea a lui Galaxy Tab. Dotările terminalului includ, după cum este obișnuit pentru un gadget asiatic, suport pentru televiziunea T-DMB, plus obișnuitul Bluetooth (3.0 în acest caz), WiFi 802.11 b/g/n și un ecran cu rezoluție de 800 x 480 pixeli.

Camera este de 3 megapixeli și îi lipsește autofocusul prezent pe modelul Galaxy Ace. Sub carcasa lui Galaxy Neo se află un procesor de 800 MHz, 512MB RAM, iar telefonul rulează Android 2.2 Froyo. Bateria acestui handset este de 1500 mAh, iar dacă ar fi să plasăm noul model pe lista de produse din seria Galaxy, Neo ar fi undeva între Galaxy S Plus și Galaxy Ace.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×