Cum să faci un iPhone să dispară, să fie ars și udat și să reapară la metri buni distanță (Video)

1.175 ori
<b>Cum să faci un iPhone să dispară, să fie ars și udat și să reapară la metri buni distanță (Video)</b>Pentru că e aproape weekend, avem o știre inedită ce implică un iPhone, sau mai degrabă o scamatorie de la America&#39;s Got Talent. Ea a apărut pe web fix cu o zi înainte ca modelele iPhone 6 să fie livrate către cumpărători și miroase a...

Pentru că e aproape weekend, avem o știre inedită ce implică un iPhone, sau mai degrabă o scamatorie de la America's Got Talent. Ea a apărut pe web fix cu o zi înainte ca modelele iPhone 6 să fie livrate către cumpărători și miroase a promovare Apple, dar hai să vedem despre ce e vorba.

Acest truc magic a fost realizat de către magicianul Mat Franco în cadrul showului America's Got Talent. Franco a ajuns destul de departe la probe, folosind un tip de scamatorie destul de interesant. Totul începe cu juriul alegând o carte, apoi Franco face o fotografie cărților folosind telefonul uneia dintre vedete. Fosta Spice Girl Mel B. este cea care și-a împrumutat handsetul iPhone 5c către magician.

Ce a urmat a fost cu adevărat interesant, de la scăparea telefonului într-un pahar de suc dulce, la uscarea sa cu un foehn într-o țesătură (si arderea sa) și până la reaparitia sa din senin în căptușeala unui scaun din public. Evident, există un milion de metode că acest lucru să se întâmple, mai ales într-un show regizat și de remarcat că fotomodelul Heidi Klum folosește un iPhone 5s să sune telefonul dispărut.

știți care ar fi o scamatorie reușită? Să apară un iPhone 6 pe masa noastră de teste acum. Presto!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×