Samsung Galaxy Alpha disponibil la comandă și prin eMAG.ro la un preț de 2.969 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 4.230 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha disponibil la comandă și prin eMAG.ro la un preț de 2.969 lei</b>Dacă anterior aflați că Vodafone listează la pre-comandă noul smartphone metalic Samsung Galaxy Alpha, iată că nu a durat mult până când și retailerii au început să afișeze terminalul în cauză într-un program de pre-comandă similar....

Dacă anterior aflați că Vodafone listează la pre-comandă noul smartphone metalic Samsung Galaxy Alpha, iată că nu a durat mult până când și retailerii au început să afișeze terminalul în cauză într-un program de pre-comandă similar.

în timp ce operatorul Vodafone afișează un preț de 529 euro (aprox. 2300 lei), cei de la eMAG.ro listează modelul Samsung Galaxy Alpha spre achiziție la un preț ceva mai mare, și anume suma de 2.969 lei. După cum știm, Alpha este unul dintre primele terminale Samsung ce sosește cu o ramă metalică.

Samsung Galaxy Alpha disponibil la comandă și prin eMAG.ro la un preț de 3.000 lei

în afară de acest rama metalică, Samsung Galaxy Alpha dispune și de o serie de funcții populare în ultimul an, mai precis de un scanner pentru amprente și de un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. îl puteți comanda de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×