Cum să vezi meciurile de la EURO 2012 pe terminalul tău Android - tutorial! (Video)

5.994 ori
<b>Cum să vezi meciurile de la EURO 2012 pe terminalul tău Android - tutorial! (Video)</b>După cum probabil știți deja, a început și EURO 2012, difuzat din păcate doar parțial pe TVR 1. Jumătate din meciuri sunt pe Dolce Sport și puțini dintre noi prind acest post. Ce e de făcut? Fie să apelăm la streamul TVR Info, care...

După cum probabil știți deja, a început și EURO 2012, difuzat din păcate doar parțial pe TVR 1. Jumătate din meciuri sunt pe Dolce Sport și puțini dintre noi prind acest post. Ce e de făcut? Fie să apelăm la streamul TVR Info, care sacadează, fie la soluția pe care v-o oferim noi azi, complet gratuită.

Dacă sunteți posesor de terminal Android (tableta sau telefon), va trebui să instalați aplicațiile Sopcast, TV Online (creată de AlexandruD) și V Player. Acesta din urmă vă va servi pentru a accesa anumite posturi TV, oferindu-vă codecurile necesare. Sopcast vă oferă canalele ideale de streaming, iar TV Online vă prezintă lista de posturi, cu un buton de play în partea superioară. Lista include și Dolce Sport 1 și 2, printre altele. în clipul de mai jos mă puteți vedea privind meciul Grecia - Cehia de ieri de la ora 19.00 pe Samsung Galaxy S III, difuzat pe Dolce Sport 1.

Aplicația va permite să schimbați formatul de vizionare, alegând între 4:3, 16:9, 16:10 sau Auto. Puteți trece transmisiunea pe mut sau da pauză dacă doriți, iar calitatea imaginii este destul de OK. Toate aplicațiile implicate aici sunt complet gratuite și disponibile în Google Play Store. Dacă mai doriți o alternativă, puteți apela la noul site tvrplus.ro, proaspăt lansat, pentru a viziona meciurile (despre soluție pe forum, aici).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×