Samsung Galaxy Note primește Android 4.0 și Premium Suite În Marea Britanie

1.199 ori
<b>Samsung Galaxy Note primește Android 4.0 și Premium Suite În Marea Britanie</b>Utilizatorii lui Samsung Galaxy Note din Marea Britanie au început să primească notificări cu privire la actualizarea la Android 4.0 pe terminalele Galaxy Note. Acest faimos phablet a vândut deja undeva la 7 milioane de unități și a înregistrat...

Utilizatorii lui Samsung Galaxy Note din Marea Britanie au început să primească notificări cu privire la actualizarea la Android 4.0 pe terminalele Galaxy Note. Acest faimos phablet a vândut deja undeva la 7 milioane de unități și a înregistrat un succes internațional deosebit, deci actualizarea sa la cea mai nouă versiune de Android este importantă.

Acest phablet de 5.3 inch vine cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și a sosit pe piața către finalul anului trecut cu Gingerbread preinstalat. Acum Galaxy Note primește Android 4.0 ICS, care rulează pe un CPU ARM Cortex A9 de 1.4 GHz și folosind 1 GB RAM. Actualizarea înseamnă că utilizatorii primesc și pachetul de aplicații Premium Suite, care permite editarea conținuturilor digitale folosind stylusul S Pen și multe alte funcții inovatoare. Galaxy Note primește suport pentru tabele, grile de calcul și altele, toate cu ajutorul lui S Pen. S Note și My Story vor permite și realizarea de schițe și conținuturi digitale.

Evident, odată cu Android 4.0 vine și multitasking-ul pe bază de swipe, stabilitate crescută a sistemului, interfața camerei actualizata și o administrare mai bună a funcționării bateriei. Noua aplicație S Note inclusă în acest pachet îi permite posesorului de Note să creeze un Notebook, folosind cele 7 template-uri puse la dispoziție: Note, Meeting Note, Idea Note, Travel, Magazine, Recipe și Diary. Se pot adăuga fotografii unui Notebook și desena sau schița. în plus, există și o funcție care corectează automat formele, îndreptând liniile și creând forme dreptunghiulare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×