Sony anunță Xperia Tipo, smartphone low end și un frățior dual SIM - Tipo Dual (Video)

2.142 ori
<b>Sony anunță Xperia Tipo, smartphone low end și un frățior dual SIM - Tipo Dual (Video)</b>Sony are o zi ocupată azi, astfel că după ce a anunțat modelul de telefon Xperia Miro, acum vine și cu un telefon single core low end, Xperia Tipo. Va exista și o variantă dual SIM a acestui terminal, numită Xperia Tipo Dual. Tipo Dual este...

Sony are o zi ocupată azi, astfel că după ce a anunțat modelul de telefon Xperia Miro, acum vine și cu un telefon single core low end, Xperia Tipo. Va exista și o variantă dual SIM a acestui terminal, numită Xperia Tipo Dual. Tipo Dual este identic că specificații față de Xperia Tipo, doar că are două sloturi SIM și un buton care permite alternarea între ele.

Sony Xperia Tipo vine cu un ecran touch de 3.2 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli și rulează Android 4.0 ICS pe un procesor de 800 MHz. Alte dotări includ Bluetooth,WiFi, GPS, radio FM cu RDS și un jack audio de 3.5 mm. Noul telefon este dotat cu o cameră de 3.2 megapixeli în partea din spate, cu autofocus și captura video, iar sub carcasa se ascund 2.5 GB memorie internă și 512 MB RAM, plus un slot microSD.

Sony anunță Xperia Tipo, smartphone low end și un frățior dual SIM - Tipo Dual (Video)

Sony afirma că bateria de 1.500 mAh a lui Tipo va oferi 24 de ore de funcționare, deși mă îndoiesc că asta se aplică la utilizare intensivă. Xperia Tipo și Tipo dual măsoară 13 mm în grosime și cântăresc puțin peste 99 de grame. Tipo va sosi pe negru, alb, roșu și albastru, în vreme ce varianta dual SIM va sosi doar pe alb sau negru. Nu avem încă detalii despre preț sau data de lansare, dar sunt sigur că undeva prin toamna vom vedea aceste modele pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×