Smartphone-urile HTC Nexus își prezintă design-ul prin intermediul unei randări 3D

2.343 ori
<b>Smartphone-urile HTC Nexus își prezintă design-ul prin intermediul unei randări 3D</b>Publicația androidpolice.com ne prezintă astăzi o randare 3D ce ne dezvăluie design-ul pe care smartphone-urile HTC Nexus din acest an îl vor aborda. Aparent, reprezentarea pe care o puteți vedea mai jos a fost realizată pe baza unor informații primite

Prin intermediul publicației androidpolice.com avem ocazia ca astăzi să vedem o primă imagine 3D ce ne dezvăluie design-ul adoptat de viitoarele terminale Nexus. După cum bine știți, smartphone-urile Nexus din acest an vor fi dezvoltate de către HTC, modele cunoscute pentru moment sub numele de cod Sailfish și Marlin.

HTC Nexus

Din câte am aflat anterior, se pare că aceste dispozitive vor aduce un pachet hardware similar (diferențe urmând a se remarca la capitolul display și capacitate baterie), dar și un design comun. Pe baza unor informații primite din partea unor surse de încredere, cei de la AndroidPolice.com au realizat această randare pe care o puteți admira mai sus și care ne oferă o privire detaliată asupra design-ului adoptat de către cele două handset-uri.

Vedem un look ceva mai diferit față de cel regăsit pe Nexus 5x și 6P, dar și numeroase diferențe la acest capitol comparativ cu alte terminale produse de către HTC până în acest moment. Observăm faptul că telefonul de aici vine într-o carcasă unibody din metal, prezența unui scanner de amprente pe spate, dar și a unei zone din sticlă în partea de sus similară cu cea întâlnită pe phablet-ul Nexus 6P.

Totuși, suprafața din sticlă ocupă acum o treime din întregul panou spate - detaliu nu tocmai arătos dacă mă întrebați pe mine. Se află și un difuzor aici, iar acum generosul logo NEXUS de pe spate este înlocuit de către simbolul G aflat la bază. La prima vedere, acest HTC Nexus pare a fi un telefon destul de banal, design-ul nefiind punctul său forte..Voi ce părere aveți despre această reprezentare ajunsă pe web?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×