Cum se fac capturile de ecran pe iPhone X? Avem răspunsul aici

24.691 ori
<b>Cum se fac capturile de ecran pe iPhone X? Avem răspunsul aici</b>Cum butonul home de pe iPhone 7 a dispărut se pune și întrebarea: cum facem screenshot-uri acum? Ei bine, răspunsul este unul foarte simplu și pentru a realiza o asemenea captură de ecran tot ce avem de făcut este să ținem apăsat preț de câteva

Cum încă ne familiarizam cu ideea de iPhone X, avem în continuare întrebări despre acest produs care nu au răspuns. Una dintre ele a apărut chiar la debutul terminalului, când am aflat că lipseşte butonul Home total: cum mai facem capturi de ecran? Răspunsul vine mai jos!

iPhone X Screenshot

Înainte o captură de ecran se realiza pe iPhone apăsând pe butonul Home şi pe cel Power lateral (sau plasat sus pe iPhone-urile mai vechi), dar acum s-a schimbat shortcut-ul aferent. Pentru a face o captură de gen pe iPhone X e nevoie pur şi simplu să ţinem apăsat butonul Power cel nou şi butonul de volum sus în acelaşi timp. Le ţinem apăsate o secundă, apoi auzim sunetul de captură şi e gata screenshot-ul.

Conceptul seamănă cu cel de pe Android, doar că acolo e mai degrabă Power şi volum jos pe multe terminale. O altă problemă care apare după ce faci o captură cu iPhone X e următoarea: cum rămâne cu spaţiul mare şi gol de sus? Vedeţi mai jos la ce mă refer.

Ar fi utilă o funcţie software pentru screenshot care recunoaşte automat culoarea imaginii din jurul acelui gol asociat earpiece-ului şi îl umple cu o nuanţă similară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×