Noi imagini cu protecţiile de ecran pentru iPhone 8 sunt aici!

1.364 ori
<b>Noi imagini cu protecţiile de ecran pentru iPhone 8 sunt aici!</b>Această zi de duminică ne aduce și noi fotografii hands-on cu protecțiile de ecran destinate lui iPhone 8, flagship aniversar pe care Apple ar urma să îl prezinte în luna septembrie. Aceste accesorii nu fac decât să reconfirme design-ul pe care l-am

Vă prezentam în ultimele 24 de ore o machetă super convingătoare a lui iPhone 8, realizată de către numele mari din rândul designerilor şi zvonacilor online. E vorba despre @OnLeaks şi Benjamin Geskin, care au avut si un video hands on chiar cu macheta. Acum revenim cu o scăpare marca Slashleaks, care prezintă panouri de protecţie pentru ecranul lui iPhone 8.

Protectie ecran iPhone 8

Nu s-a schimbat nimic faţă de designul cunoscut, poate doar faptul că remarc mai puţine orificii sus pentru senzori. De asemenea, parcă acea porţiune centrală cu earpiece-ul şi senzorii e mai îngustă aici decât în precedentele scăpări. Vă reamintesc că acele spaţii care rămân lateral sunt tot ecran şi vor afişa nivelul de baterie, semnal şi altele de gen.

Protectie ecran iPhone 8

Unii cârcotaşi ar putea spune că e un soi de ecran secundar fără a fi catalogat astfel. Parcă în această fotografie panoul este mai mare decât până acum, raportat la dimensiunea mâinii persoanei care îl ţine (sau acea persoană are mâna mică). Curbura panoului este minimă şi muchiile par înguste. Ceasul ticăie, vara e aproape de mijloc şi de îndată ce se termină anotimpul torid ar trebui să vedem şi lansarea lui iPhone 8.

Asta dacă nu a fost amânată pentru integrarea cu succes a scannerului de amprente în ecran. Aşteptaţi-vă ca valul de scăpări să continue.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×