Notcho este o aplicație prin care puteți camufla decupajul de pe ecranul lui iPhone X; iată cum funcționează

1.860 ori
<b>Notcho este o aplicație prin care puteți camufla decupajul de pe ecranul lui iPhone X; iată cum funcționează</b>În urmă cu doar două zile vă prezentam prin intermediul unui articol o aplicație Android prin care utilizatorii de asemenea terminale puteau vedea cum se prezintă acel decupaj de pe iPhone X chiar pe telefonul propriu. Acest element

Dacă în urmă cu doar câteva zile vă prezentam o aplicație prin care utilizatorii de terminale Android puteau vedea cum arată acel decupaj de pe iPhone X pe telefonul din buzunar, astăzi găsim un software ce vrea să ascundă sau mai bine zis să camufleze acest element de design. Software-ul se numește Notcho și este disponibil gratuit în App Store chiar aici.

Notcho

Înainte de a vă face speranțe că această aplicație va camufla decupajul în toate meniurile lui iPhone X, trebuie să aflați că funcția merge doar pe lockscreen și ecranul de start. Este practic o soluție prin care putem realiza imagini de fundal cu o zonă de culoare neagră în partea de sus, modalitate prin care decupajul asociat lui Face ID nu va mai fi așa vizibil.

Aplicația este oferită gratuit cu un trademark al dezvoltatorului aplicat, iar dacă vreți să scăpați de acel text extra aveți de plătit 2 dolari și veți avea parte de o experiență fără decupaj pe iPhone-ul vostru!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×