Apple si Orange Franta confirma parteneriatul pentru lansarea lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.607 ori
<b>Apple si Orange Franta confirma parteneriatul pentru lansarea lui iPhone</b>Apple a anuntat astazi ca operatorul francez Orange, un brand France Telecom va fi partenerul exclusiv pentru lansarea lui iPhone in Franta. Orange va incepe sa ofere servicii pentru iPhone, incepand cu momentul lansarii terminalului in Franta, in data de...

Apple a anuntat astazi ca operatorul francez Orange, un brand France Telecom va fi partenerul exclusiv pentru lansarea lui iPhone in Franta.

Orange va incepe sa ofere servicii pentru iPhone, incepand cu momentul lansarii terminalului in Franta, in data de 29 noiembrie. Apple a afirmat ca varianta de 8GB a terminalului sau va costa 399 de euro, adica aproximativ 565 dolari, la momentul lansarii in Franta. Aceasta tara va deveni a treia natiune europeana, dupa Marea Britanie si Germania, care va oferi publicului celebrul iPhone. Actiunile Apple au crescut cu 1.1% in urma acestui anunt.

Ultimele raporturi arata ca presa franceza ar fi sugerat ca exista tensiuni intre cele 2 companii, generate de pretentiile celor de la Apple asupra unei parti din veniturile aduse de abonatii Orange. Se pare totusi ca directorul executiv al France Telecom, Didier Lombard l-ar fi vizitat pe bossul Apple, Steve Jobs, pentru a rezolva aceste probleme. Dupa discutiile dintre cele 2 companii, s-a stabilit ca Apple sa primeasca 30% din veniturile aduse de clientii Orange. iPhone va fi vandut in Franta atat la liber cat si cu abonament, conform legilor locale.

In vreme ce terminalul va costa 399 de euro cu abonament Orange, nu se cunoaste inca si pretul pentru un iPhone la liber, aceste detalii urmand a fi puse la dispozitia publicului in perioada care preceda lansarea oficiala a handsetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×