CyanogenMod devine o companie cu greutate, primește 7 milioane de dolari finanțare

1.197 ori
<b>CyanogenMod devine o companie cu greutate, primește 7 milioane de dolari finanțare</b>CyanogenMod e cunoscută drept compania care ne oferă cele mai celebre ROM-uri Android și recent și câteva servicii, printre care Find My Phone. Ei bine astăzi aflăm că firma fondată de dezvoltatorul Steve Kondik a primit o finanțare de 7...

CyanogenMod e cunoscută drept compania care ne oferă cele mai celebre ROM-uri Android și recent și câteva servicii, printre care Find My Phone. Ei bine astăzi aflăm că firma fondată de dezvoltatorul Steve Kondik a primit o finanțare de 7 milioane de dolari.

CyanogenMod a ajuns de la un hobby și un software folosit de pasionații de Android la o opțiune de ROM cu greutate în rândul utilizatorilor de telefoane mobile. Datorită finanțării vom vedea probabil o creștere de personal la CyanogenMod, release-uri mai dese de aplicații și ROM-uri și un număr mai mare de terminale suportate.

Proiecte ca CM Account, Privacy Guard, Voice+, Superuser vor trece la un nou nivel. Soluțiile de securitate ale companiei vor evolua în perioada următoare și promisiunea că nu vom primi bloatware se va menține. Lucrul la care echipa Cyanogen lucrează cel mai intens este un nou proces de instalare, vechiul ne fiind foarte iubit printre utilizatori.

Instalarea trebuie să fie rapidă și să se desfășoare în siguranță, fără probleme de securitate sau posibilitatea de a brickui telefonul sau tableta. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va evolua compania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×