Demo Windows Phone și pe telefonul tău Android sau iPhone; Utilizatori tentați de platforma rivală?

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 917 ori
<b>Demo Windows Phone și pe telefonul tău Android sau iPhone; Utilizatori tentați de platforma rivală?</b>Dacă sunteți posesorul unui telefon cu Android sau al unui iPhone, ați simțit măcar o dată tentația de a afla de ce este platforma Windows Phone atât de celebra și de ce se vorbește atât de mult despre ea. Ei bine, nu mai este nevoie să...

Dacă sunteți posesorul unui telefon cu Android sau al unui iPhone, ați simțit măcar o dată tentația de a afla de ce este platforma Windows Phone atât de celebra și de ce se vorbește atât de mult despre ea. Ei bine, nu mai este nevoie să mergeți la un showroom pentru a arunca o privire asupra unui telefon WP7, ci puteți chiar să îi testați experiența pe Android sau iOS.

Microsoft a pus la dispoziție pe web un demo pentru Windows Phone, care poate fi testat fără probleme pe Android sau iOS. Accesați adresa http://aka.ms/wpdemo de pe iPad, iPhone sau terminal Android și veți intra direct în lumea Windows Phone, bazată pe tile-uri. Având în vedere că prețurile primelor modele WP7 au scăzut drastic, veți putea cumpăra un device precum LG Optimus 7 drept al doilea telefon, dacă vă tentează cu adevărat experienta oferită de Microsoft.

Evident, hardware-ul face toată diferența, deoarece un HTC Titan și un LG Optimus 7 sunt totuși generații diferite WP, primul având camera superioara și dotări mai bune. Această idee de a oferi experienta OS-ului via web este încă o părticică din marketingul strălucit din jurul lui WP7, care are parte de zgârie-nori pictați cu tile-uri, de deschiderea MS către hackeri și de promoții cu Xbox-uri gratuite în Marea Britanie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×