Spy Shop Black Friday 2017

Prețul lui Samsung Galaxy Note 3 afișat de un retailer din România; Telefonul e la precomandă!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.460 ori
<b>Prețul lui Samsung Galaxy Note 3 afișat de un retailer din România; Telefonul e la precomandă!</b>Iată că după ce evoMAG a listat Nokia Lumia 1020, observăm că MarketOnline.ro a afișat primele prețuri în cazul lui Samsung Galaxy Note 3! Era de așteptat ca în prima fază să avem cotații peste 3000 lei, acest lucru s-a și întâmplat! Cei...

Iată că după ce evoMAG a listat Nokia Lumia 1020, observăm că MarketOnline.ro a afișat primele prețuri în cazul lui Samsung Galaxy Note 3! Era de așteptat ca în prima fază să avem cotații peste 3000 lei, acest lucru s-a și întâmplat! Cei de la MarketOnline.ro vă oferă Note 3 spre a fi precomandat  la prețul de 3.149 lei.

Vă reamintim că Samsung Galaxy Note 3 a fost lansat luna acesta pe data de 4, împreună cu smart watch-ul Galaxy Gear. Din păcate legat de ceasul Samsung nu avem încă informații, dar presupun că prețul acestuia va fi undeva pe la 1.200 lei la lansarea în magazinele online din țară.

Revenind la phableta Samsung, acesta vine cu un display Super AMOLED Full HD de 5,7 inch, memorie internă de 32 GB, 3 GB RAM și posibilitate de extindere prin card micro SD, iar procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2300 Mhz. Mai departe, Galaxy Note 3 dispune de o cameră principală de 13 megapixeli ce e capabilă de captură video UHD la 30 FPS.

Bineînțeles device-ul vine cu celebrul S-Pen și cu funcții integrate, noi, despre care v-am scris aiciCu siguranță prețul va urma să scadă, de aceea vă recomand să-l consultați aici prentru versiune albă, iar aici pentru cea neagră.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×