Dăm țarului ce este al țarului: telefoane din aur cu fața lui Putin disponibile În Rusia

Autor:  | Publicat în:  Apple 998 ori
<b>Dăm țarului ce este al țarului: telefoane din aur cu fața lui Putin disponibile În Rusia</b>O versiune de iPhone suflată cu aur și gravată cu fața lui Vladimir Putin este disponibilă acum în Rusia, la un preț destul de mare. Rusia e una dintre țările cu cei mai mulți miliardari din lume, deci vor fi mulți cumpărători ai acestui...

O versiune de iPhone suflată cu aur și gravată cu fața lui Vladimir Putin este disponibilă acum în Rusia, la un preț destul de mare. Rusia e una dintre țările cu cei mai mulți miliardari din lume, deci vor fi mulți cumpărători ai acestui device.

Produsele de lux de acest gen sunt vândute sub numele de Caviar și costă în jur de 4300 de dolari, informează BBC.  La acest preț primiți un iPhone 5s acoperit cu aur de 18 carate și cu portretul "țarului" gravat pe spate, iar dedesubt se afla un citat din imnul Rusiei. Handsetul este unul în ediție limitată și este produs de către Perla Penna, o companie italiană care are sediul în Rusia.

Dăm țarului ce este al țarului: telefoane din aur cu fața lui Putin disponibile În Rusia

Cei mai buni bijutieri italieni lucrează la această firmă, iar publicul țintă al produsului este, conform unui comunicat de presă "oficialul de guvern patriotic și directorul de top". E interesant că acest device e promovat și ca o declarație de statut. Aparent cineva cu un telefon din aur și fața lui Puțin pe el va impune respect la un bar din Monte Carlo sau Nisa. Vouă cum vi se pare acest kitsch?

Putin iPhone aur

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×