Adevărată noutate Apple de azi ar putea fi compatibilitatea lui iPhone cu Apple Pencil, în detrimentul Samsung

Autor:  | Publicat în:  Apple 687 ori
<b>Adevărată noutate Apple de azi ar putea fi compatibilitatea lui iPhone cu Apple Pencil, în detrimentul Samsung</b>Cu toate că atenția ne va fi îndreptată astăzi către lansarea noilor modele iPhone, există acum și un al doilea anunț pe care îl așteptăm de la Apple. Aparent, adevărata noutate a evenimentului de astăzi ar putea fi de fapt compatibilitatea lui Apple Penc

Ştim cu toţii cât de pornit era Steve Jobs împotriva ideii de stylus şi cum abordarea s-a schimbat sub patronajul lui Tim Cook, iar Apple Pencil e chiar un produs reuşit. El operează în tandem cu modelele iPad Pro, dar aparent există indicii că s-ar pregăti să îşi extindă suportul şi către noile modele iPhone.

Apple Pencil

Un interviu cu Tim Cook din luna mai oferea această posibilitate, oficialul menţionând că Apple Pencil ar putea face "lucruri uimitoare" pe un iPhone. Cook insistă că Apple a produs un "creion digital" şi nu un stylus şi el consideră că difernețele sunt mari. Scopul accesoriului e să permită utilizatorilor să creeze şi să îşi manifeste creativitatea.

Revenind la perioada actuală, ei bine aflaţi că în august apărea un brevet actualizat pentru iPhone, în care se menţiona că terminalul suporta şi notiţe electronice. Evident asta nu înseamnă o confirmare a suportului Apple Pencil, dar poate fi privită ca un indiciu, având în vedere apropierea sa de lansarea lui iPhone 7.

Să nu vă miraţi dacă Apple decide să ofere şi suport pentru al său stylus pe iPhone 7, sau măcar pe acel model iPhone 7 Pro ultra high end, dacă e să prefere exclusivităţile. Şi nu m-aş mira să vedem şi o aplicaţia dedicată stylusului la pachet... toate acestea la duel cu unul dintre selling point-urile majore ale seriei Galaxy Note: stylusul si functiile sale unice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×