VKWorld T3 - telefonul cu cel mai mare difuzor de pe piață, este disponibil la prețul de 79.99$

1.593 ori
<b>VKWorld T3 - telefonul cu cel mai mare difuzor de pe piață, este disponibil la prețul de 79.99$</b>Din partea producătorului chinez VKWorld sosea luna trecută la precomandă și smartphone-ul T3 - model ce se poate lăuda drept telefonul cu cel mai mare difuzor de pe piață. Începând de acum, VKWorld T3 se livrează către clienți direct din stoc, pentru un

Chiar luna trecută, producătorul chinez VKWorld anunța disponibilitatea smartphone-ului T3 la precomandă - device ce se poate lăuda drept telefonul cu cel mai mare difuzor de pe piață. Această din urmă componentă măsoară 35 mm x 25 mm, și promite o experiență audio de top.

Aflați că smartphone-ul VKWorld primește acum o reducere odată ce încep și livrările către clienții ce anterior plasau o precomandă.

Ei bine, puteți cumpăra acest model pentru doar 79.99 dolari ~ 323 lei. Printre specificații sale regăsim un display HD IPS de 5 inch (1280 x 720 pixeli) + sticlă 2.5D, un procesor quad-core MediaTek MT6735, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD.

Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli care la rândul său este însoțit de un bliț LED, și o baterie de 2500 mAh. Pe partea software, producătorul aduce la bordul lui VKWorld T3 un program special prin care putem crea teme personalizate, animații, sau efecte pentru gadget-ul de vreme.

Pentru mai multe detalii despre acest smartphone, puteți vizita pagina producătorului de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×