Google Nexus 5 ar putea sosi și În varianta de culoare galbenă În curând; O scăpare pe site-ul Android confirmă!

Autor:  | Publicat în:  Google 893 ori
<b>Google Nexus 5 ar putea sosi și În varianta de culoare galbenă În curând; O scăpare pe site-ul Android confirmă!</b>Google Nexus 5 a fost lansat toamna trecută, iar între timp a primit și o variantă de culoare roșie, pe lângă cea neagră și cea albă. Azi aflăm că terminalul ar putea sosi și pe galben, după cum scrie chiar pe site-ul Android.com. &nbsp;...

Google Nexus 5 a fost lansat toamna trecută, iar între timp a primit și o variantă de culoare roșie, pe lângă cea neagră și cea albă. Azi aflăm că terminalul ar putea sosi și pe galben, după cum scrie chiar pe site-ul Android.com.

Ceea ce vedeți mai sus este o imagine cu acest telefon cu un bumper galben, dar cam așa ar putea arăta el în această versiune galbenă. Scăparea celor de la Google a fost descoperită și publicată în premieră pe GSMDome.com și e posibil ca Nexus 5 cel galben să vină până la finalul lunii. Vă reamintesc că acest handset vine cu un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie internă și un display Full HD de 5 inch.

Google Nexus 5 ar putea sosi și În varianta de culoare galbenă În curând; O scăpare pe site-ul Android confirma!

El rulează în acest moment Android 4.4.4 și dispune de o cameră de 8 MP cu stabilizare optică. Terminalul e în pole position pentru a primi Android L atunci când se va lansa și recent am văzut că a atins un preț în jurul a 1200 de lei la eMAG.ro în cadrul reducerilor sale speciale. Voi ce varianta de culoare ați prefera?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×