DataWind PocketSurfer 2, terminal mobil Internet prezentat la CeBIT 2008

2.035 ori
<b>DataWind PocketSurfer 2, terminal mobil Internet prezentat la CeBIT 2008</b>Phonemag ne prezinta DataWind PocketSurfer 2, cel mai nou terminal destinat navigarii pe Internet, prezentat in cadrul CeBIT 2008, la Hanovra. Acesta este un terminal bazat pe GPRS al carui design seamana cu handseturile din seria Nokia Communicator....

Phonemag ne prezinta DataWind PocketSurfer 2, cel mai nou terminal destinat navigarii pe Internet, prezentat in cadrul CeBIT 2008, la Hanovra.

Acesta este un terminal bazat pe GPRS al carui design seamana cu handseturile din seria Nokia Communicator. PocketSurfer 2 este totusi diferit, la capitolul abonament, care pare a lipsi cu desavarsire. Dupa ce cumparati un astfel de terminal, beneficiati de 20 de ore de surfing pe luna timp de un an. De asemenea PocketSurfer 2 suporta email si GPS si de mentionat este faptul ca gadgetul nu are functii de telefon, deci nu veti putea efectua apeluri pe el.

PocketSurfer 2 a fost creat mai degraba ca un companion pentru telefoane mobile, decat ca un telefon mobil. Cei de la phonemag, care au analizat terminalul au decis ca el ar fi avut nevoie de un touchscreen pentru o navigare mai rapida. Ramane de vazut daca si pretul acestui handset destinat web browsingului se compara cu cel al unui Communicator, in special daca luam in calcul faptul ca terminalul nu indeplineste si functia de telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×