Industria mobila va deveni o afacere de un trilion de dolari in 2008

Autor:  | Publicat în:  Financiare 896 ori
<b>Industria mobila va deveni o afacere de un trilion de dolari in 2008</b>Un nou raport al celor de la Portio Research indica faptul ca industria mobila va ajunge la valoarea de 1 trilion de dolari in 2008. Acest raport include statistici surprinzatoare, care plaseaza industria mobila in varful ierarhiei, in ce priveste...

Un nou raport al celor de la Portio Research indica faptul ca industria mobila va ajunge la valoarea de 1 trilion de dolari in 2008.

Acest raport include statistici surprinzatoare, care plaseaza industria mobila in varful ierarhiei, in ce priveste dezvoltarea, intrecand si IT-ul si industria farmaceutica. Un indicator al acestor performante este cu siguranta cresterea continua a numarului de abonati la serviciile de telefonie mobila. Acesta se ridica la 3.1 miliarde la finalul lui 2007 si va ajunge la 5 miliarde pana in 2012. Si serviciile non-voce au inregistrat o crestere la capitolul profituri, iar analistii prezic ca acestea vor valora peste 250 de miliarde de dolari pana in 2012.

Exista vesti bune si pentru producatorii de telefoane mobile, al caror numar de clienti continua sa creasca in fiecare an. Astfel, totalul unitatilor livrate a depasit 1 miliard pentru prima oara in 2007. De mentionat este faptul ca gusturile consumatorilor se schimba, iar abonatii au realizat faptul ca terminalele lor pot face mai mult decat sa trimita mesaje sau efectueze apeluri. Spre exemplu, pana in octombrie 2007 exista aproape 6.8 milioane de persoane care vizualizau clipuri video pe telefon, doar in SUA. Numarul acesta va creste la 488.9 milioane pana la finalul lui 2010, la nivel mondial.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×