De ce ar construi Apple un iPhone Mini?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.268 ori
<b>De ce ar construi Apple un iPhone Mini?</b>Multe site-uri și bloguri de tehnologie l-au denumit iPhone Mini de pe acum, deși se află la nivel de zvon și fără nimic confirmat în mod oficial de către Apple. Se spune că strategia Apple în 2012 a fost să lanseze informații în presă...

Multe site-uri și bloguri de tehnologie l-au denumit iPhone Mini de pe acum, deși se află la nivel de zvon și fără nimic confirmat în mod oficial de către Apple. Se spune că strategia Apple în 2012 a fost să lanseze informații în presă despre device-urile sale ca așteptările să nu fie la fel de mari ca în trecut și să fie stârnită o recație negativă de amploare ca la iPhone 4S, un exemplu.

Anul trecut am avut iPad 3th, iPhone 5, iPad Mini, iPad 4th. Putem spune că a fost un an aglomerat cu trei tablete noi de la Apple în loc de una singură. Acum se vorbește că ar fi pregătit un iPhone Mini care să coste 200 de dolari la semnarea unui contract, valabil pentru abonamentele din SUA.

Acesta ar fi fabricat din plastic și cu specificațiile preluate de la iPhone 4S, precum iPad Mini ce preia la nivel de CPU și GPU pe iPad 2. Vin și întrebările.

De ce are nevoie Apple de un iPhone Mini?

întrebarea este justă și asta câtă vreme pe piață sunt iPhone 4S, în SUA costă 100 de dolari cu abonament și iPhone 4 în mod gratuit pentru cei interesați. Sunt curios cum va reuși Apple să-și motiveze clientela în a cumpăra un iPhone din plastic când iPhone 4S va fi în stocurile magazinelor, la un preț mai mic și cu materiale de top.

Să nu fie un challenge prea mare. Totuși, Apple nu prea a dat greș în ultimul timp. La iPad Mini se spunea că nu va fi cerere mare și pe 2013 se spune că vor vinde 50% iPad-ul cel mare și 50% va fi iPad Mini. Apropo, din martie este așteptat iPad Mini cu retina display, iPad 5th și iPhone 5S ar urma să debuteze pe la mijloc de 2013. Se anunță un an și mai aglomerat decât 2012 pentru compania americană cu sediul în Cupertino.

Nu pot răspunde la întrebarea din titlu, câtă vreme nu se știe clar ce produs va fi lansat, unde va fi poziționat ca preț și specificații tehnice. îl văd ca un rival pentru telefoanele middle-level cu Android și Windows Phone 8, deși a doua platforma mai are mult până să fie invidiată de Apple în ce privește numărul de utilizatori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×