De la rusi vine ... Mustangul argintiu

1.406 ori
<b>De la rusi vine ... Mustangul argintiu</b>Un telefon "made in Rusia"? Nu este vorba de Gresso, o marca si asa destul de exclusivista si se pare ca producatorii rusi au darul de a lansa numai creatii destinate celor cu venituri mari.&nbsp; Carrier Skylink a lansat modelul Ubiquam C300, impodobit...

Un telefon "made in Rusia"? Nu este vorba de Gresso, o marca si asa destul de exclusivista si se pare ca producatorii rusi au darul de a lansa numai creatii destinate celor cu venituri mari.

Carrier Skylink a lansat modelul Ubiquam C300, impodobit cu 29 de pietre pretioase si un calut de argint ce cantareste 7.2 grame. Neavand un design iesit din comun, telefonul straluceste la capitolul opulenta, tintind din start o categorie sociala destul de inalta. "Mustangul argintiu" nu a fost pus in vanzare, deocamdata, dar cum orice lucru are un pret in ziua de azi vom vedea sigur un magnat cu acest telefon la ureche.

Desi nu cunoastem inca specificatiile tehnice pentru acest gadget opulent, putem observa in poza o camera in partea din spate a telefonului. Presupunem ca posesorii telefonului vor dori sa isi pastreze amintirile din croaziere de lux pe acest telefon "made in Rusia". Calutul este din nou un simbol pentru rafinament si bogatie, de aceasta data in cazul terminalelor mobile.

Putem doar sa speram sau intuim ca sistemul de securitate al acestui telefon este destul de avansat, caci hotii cu siguranta nu vor tinti terminalul in sine, ci "podoabele" sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×