Telefon cu LED de la Sony Ericsson - W51S

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.090 ori
<b>Telefon cu LED de la Sony Ericsson - W51S</b>De azi, Sony Ericsson W51S va fi folosit doar de prietenii noștri japonezi, dar asta e viața nu? înainte de începe o discuție filosofică, să vă spun câteva lucruri despre fascinantul telefon de la&nbsp; KDDI AU o parte a colecției de&nbsp;...

De azi, Sony Ericsson W51S va fi folosit doar de prietenii noștri japonezi, dar asta e viața nu? înainte de începe o discuție filosofică, să vă spun câteva lucruri despre fascinantul telefon de la  KDDI AU o parte a colecției de  primăvară.

Cea mai uimitoare funcție la acest model este design-ul minimalist și LED-urile pe partea din față care se aprind în modele când primiți un telefon sau un mesaj. Telefonul a fost prevăzut cu un ecran de 2.7 inch cu display 16:9 cu ecran mare și utilizează tehnologie RealityMAX cunoscut prin faptul că face display-ul mai radiant.

Dimensiunile modelului SE W51S sunt de105 × 48 × 19.3 mm și are o durată a bateriei pe timpul convorbirilor de  210 minute și pe stand-by de  270 de ore. Oamenii paranoici vor fi încântați să afle că are și o funcțiune de siguranță cu care puteți să securizați și șterge datele prin internet.

Alte funcțiuni de pe acest telefon trendy includ: cameră 2.01 MP CMOS, memorie internă de aproximativ 120MB (capacitate de mesaje trimise pe E-mail - aproximativ 2MB (sau 500 email-uri, capacitate de mesaje primite pe E-mail – aproximativ  4MB (sau 1000 email-uri), funcțiune de intrare POBox Pro & Advanced Wnn și IrDA. Telefonul este disponibil în negru, argintiu și roz dar nu există nicio specificație cu privire la preț sau disponibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×