Telefon cu LED de la Sony Ericsson - W51S

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.030 ori
<b>Telefon cu LED de la Sony Ericsson - W51S</b>De azi, Sony Ericsson W51S va fi folosit doar de prietenii noștri japonezi, dar asta e viața nu? înainte de începe o discuție filosofică, să vă spun câteva lucruri despre fascinantul telefon de la&nbsp; KDDI AU o parte a colecției de&nbsp;...

De azi, Sony Ericsson W51S va fi folosit doar de prietenii noștri japonezi, dar asta e viața nu? înainte de începe o discuție filosofică, să vă spun câteva lucruri despre fascinantul telefon de la  KDDI AU o parte a colecției de  primăvară.

Cea mai uimitoare funcție la acest model este design-ul minimalist și LED-urile pe partea din față care se aprind în modele când primiți un telefon sau un mesaj. Telefonul a fost prevăzut cu un ecran de 2.7 inch cu display 16:9 cu ecran mare și utilizează tehnologie RealityMAX cunoscut prin faptul că face display-ul mai radiant.

Dimensiunile modelului SE W51S sunt de105 × 48 × 19.3 mm și are o durată a bateriei pe timpul convorbirilor de  210 minute și pe stand-by de  270 de ore. Oamenii paranoici vor fi încântați să afle că are și o funcțiune de siguranță cu care puteți să securizați și șterge datele prin internet.

Alte funcțiuni de pe acest telefon trendy includ: cameră 2.01 MP CMOS, memorie internă de aproximativ 120MB (capacitate de mesaje trimise pe E-mail - aproximativ 2MB (sau 500 email-uri, capacitate de mesaje primite pe E-mail – aproximativ  4MB (sau 1000 email-uri), funcțiune de intrare POBox Pro & Advanced Wnn și IrDA. Telefonul este disponibil în negru, argintiu și roz dar nu există nicio specificație cu privire la preț sau disponibilitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×