"Nu e dracul aşa negru" - declaraţia unui zvonac despre designul haotic al celor 7 camere de pe Galaxy S11+

1.297 ori
<b>"Nu e dracul aşa negru" - declaraţia unui zvonac despre designul haotic al celor 7 camere de pe Galaxy S11+</b>Multă lume a fost intrigată de randările recente ale lui Samsung Galaxy S11+, publicate de @OnLeaks. În special camera cu 7 senzori din spate a fascinat pe toată lumea. Cei cu OCD au avut probabil crize văzând

Multă lume a fost intrigată de randările recente ale lui Samsung Galaxy S11+, publicate de @OnLeaks. În special camera cu 7 senzori din spate a fascinat pe toată lumea. Cei cu OCD au avut probabil crize văzând lipsa sa de simetrie. Acum aflăm că "nu e dracul aşa negru".

Ice Universe pare să contrazică oarecum designul etalat în imaginile cu pricina, afirmând că aceasta nu e varianta finală a camerei. Cum ne dăm seama că e ceva ciudat? Pentru simplul fapt că o cameră cu zoom periscopic 5x ar avea o deschidere dreptunghiulară. Aceasta permite ca mai multă lumină să ajungă la senzor, deci e puţin probabil să vedem o lentilă standard circulară. Randările prezintă totuşi multipli senzori cu lentile circulare şi nici urmă de lentilă dreptunghuiulară.

Zvonacul mai afirmă că designul real al modulului foto de pe Galaxy S11+ nu va fi aşa dezordonat. Trebuie să luăm Galaxy S11 ca reper, el având senzorii mai bine organizaţi şi simetrici. Am mai văzut scăpări imprecise de gen, spre exemplu Google Pixel 4 având un layout total diferit de camere în iunie faţă de cel real şi final. Revenind la chestiunea camerei periscopice cu zoom, Samsung ar putea folosi metoda celor de la Xiaomi.

Xiaomi a pus pe Mi Note 10 Pro o cameră telephoto cu zoom 2X cu o a doua cameră telephoto cu "zoom optic 5X". De fapt este o cameră de 8 megapixeli, cu zoom telephoto 3.7X, care primeşte un crop la 5 megapixeli pentru a ajunge la zoom optic 5X, deci de aici lipsa de lentilă pătrată. Samsung nu e totuşi tipul de companie care să umble cu workaround-uri de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×