7 camere în spatele lui Samsung Galaxy S11+! Asta pare să arate noul set de imagini de la OnLeaks

5.241 ori
<b>7 camere în spatele lui Samsung Galaxy S11+! Asta pare să arate noul set de imagini de la OnLeaks</b>Au fost 2 săptămâni tare ocupate pentru zvonacul numărul 1 al momentului, OnLeaks. Acesta a prezentat pe rând randări pentru Galaxy A51, A71, Galaxy S11 şi Galaxy S11e. Cea mai nouă scăpare îl implică pe Samsung Galaxy S11+, pe care îl admiraţi mai jos..

Au fost 2 săptămâni tare ocupate pentru zvonacul numărul 1 al momentului, OnLeaks. Acesta a prezentat pe rând randări pentru Galaxy A51, A71, Galaxy S11 şi Galaxy S11e. Cea mai nouă scăpare îl implică pe Samsung Galaxy S11+, pe care îl admiraţi mai jos în randări şi într-un clip video.

În continuare avem un modul dreptunghiular de cameră, în stil Galaxy M30s, doar că mai lat şi incluzând o sumedenie de senzori foto. Mai nou am avea şi un telemetru laser. Telefonul are acelaşi orificiu centrat frontal şi sus pentru camera selfie, după model Note 10, doar că parcă mai îngust. Acum că mă uit mai bine, parcă văd chiar 5 senzori la camera din spate, plus încă 2 senzori mai mici, iar bliţul pare să strice serios simetria.

Video, randare Samsung Galaxy S11+

Sunt bătute în cuie senzorul principal de 108 MP, camera telephoto (cu periscop probabil), cu zoom optic 5X, o cameră ultra wide. Li se adăugă telemetrul laser şi o cameră Bokeh sau ToF. Cele două orificii mici din dreapta sunt probabil pentru sistemul de focalizare laser şi e posibil să vedem două camere telephoto ca la Xiaomi Mi Note 10.

Galerie foto Samsung Galaxy S11+ (leak/ randări)

Sursa scrie că telefonul măsoară 8.8 m în talie, dar ajunge la 10.2 mm cu tot cu modul camerei. Samsung a păstrat butoanele fizice lateral, fără a renunţa la ele în favoarea unui ecran cascadă cu butoane virtuale că Huawei cu Mate 30 Pro. Cititorul de amprente se află în ecran, diagonală ar sări la 6.7 până la 6.9 inch chiar şi marginile sunt uşor curbate. La interior aşteptăm un procesor Exynos 990 şi 12 GB RAM, plus 256 GB stocare.

Vom avea şi o baterie de 4.800 mAh cu încărcare la 45W şi Android 10 cu One UI 2.1 peste, dar şi suport 5G. Telefonul soseşte pe 18 februarie, alături de celelalte modele S11.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×