În ciuda cererii crescute pentru iPhone 7 Plus, picajul de vânzări al produselor e inevitabil conform analiştilor

1.431 ori
<b>În ciuda cererii crescute pentru iPhone 7 Plus, picajul de vânzări al produselor e inevitabil conform analiştilor</b>Atât la nivel global, cât și la noi în țară s-a observat faptul că cererea pentru phablet-ul iPhone 7 Plus a fost foarte ridicată - operatori, dar și retaileri listând produsul doar câteva zile la comandă, urmând ca ulterior să fie epuizat stocul. Se pare

De câţiva ani spectrul plafonării şi stagnării pluteşte deasupra segmentului tabletelor şi mai nou şi asupra telefoanelor şi inevitabil iDevice-urile resimt presiunea să. Analiştii considera că până şi noile modele iPhone vor avea de suferit.

Astfel, celebrul Ming-Chi Kuo, analist KGI a declarat că se asteapta ca iPhone 7 Plus şi iPhone 7 să vândă mai puţine unităţi decât iPhone 6s. Şi asta în ciuda unei cereri crescute pentru iPhone 7 Plus în prima fază. La inceput produsul se va vinde ca pâinea caldă, în special datorită absenţei lui Note 7 de pe piaţă, lăsând loc liber pentru cumpărăturile de toamnă in zona smartphone.

Pe termen lung totuşi nu se va susţine ritmul iniţial de vânzări. iPhone 7 Plus atrage mai mult publicul datorită camerei duale, consideră expertul KGI, iar varianta Jet Black se bucură şi ea de succes, în ciuda potenţialelor zgârieturi. Apple ar avea probleme cu cererea ridicată pentru iPhone 7 Plus, care i-a depăşit aşteptările, iar faptul că varianta Jet Black are un proces de producţie mai dificil cu siguranţă nu ajută.

Între timp KGI a crescut predicţiile de livrări iPhone 7 de la 60-65 de milioane la 70-75 de milioane de modele, dar rămân tari pe poziţii, susţinând că nu va fi depăşit în cele din urmă iPhone 6s.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×