Varianta Space Black pregătită pentru iPhone 7 ni se prezintă în fotografii

1.300 ori
<b>Varianta Space Black pregătită pentru iPhone 7 ni se prezintă în fotografii</b>Deja ne-am obișnuit cu ideea că iPhone 7 nu va aduce schimbări radicale din punct de vedere al design-ului, dar cu toate acestea încă sperăm la o noutate - și anume existența unei culori diferite pentru carcasa handset-ului. S-a vehiculat în ultima perioa

Cu toate că design-ul lui iPhone 7 va rămâne aproape neschimbat comparativ cu actualul model disponibil pe piață, fanii Apple așteaptă măcar o nouă variantă de culoare pentru acest terminal. S-a vehiculat în ultima perioadă faptul că firma din Cupertino ar urma să prezinte o versiune Space Black sau Deep Blue, fiind vorba despre o opțiune ceva mai elegantă pentru care publicul ar putea opta odată cu achiziția.

iPhone 7

Printre imaginile recent ajunse pe web astăzi, vedem și această nuanță Space Black pe care iPhone 7 ar putea-o adopta și care arată destul de interesant la prima vedere. Știm deja că telefonul va oferi un setup diferit pentru benzile din plasic pentru antene, și că acesta va renunța la jack-ul audio în favoarea unor difuzoare stereo sau cu scopul de a oferi certificare pentru rezistență la apă.

iPhone 7

Va exista și un model Plus de tip phablet care se va face remarcat printr-o cameră foto duală și printr-un Smart Connector ce va permite încărcarea wireless și poate chiar accesorii modulare precum cele întâlnite pe Moto Z. Există zvonuri că modelul de 4.7 inch va face trecerea la o rezoluție Full HD, dar ținând cont de upgrade-urile minore aduse de către Apple pe telefoanele sale an de an, sunt șanse destul de mici să vedem o astfel de implementare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×