Cererea pentru iPhone 7 ar fi în scădere pentru că produsul e... "plictisitor" conform unei surse apropiate de Apple

1.675 ori
<b>Cererea pentru iPhone 7 ar fi în scădere pentru că produsul e... "plictisitor" conform unei surse apropiate de Apple</b>Scăderea vânzărilor de modele iPhone 7 era de așteptat, mai ales ținând cont de faptul că design-ul purtat de acest model aproape că nu s-a schimbat față de varianta dezvăluită în 2014 și numită iPhone 6. Plictiseala pare a fi motivul pentru care publicul

Ca de obicei lansarea lui iPhone 7 a adus cu sine o "cerere incredibilă" din partea publicului şi asta în ciuda faptului că iPhone 7 e un upgrade mai mic faţă de iPhone 6S decât se aştepta lumea. Acum că s-au mai calmat lucrurile după 2 luni de vânzări, se pare că şi interesul publicului a scăzut.

Apple a vândut stocuri iniţiale impresionante în SUA şi pe piaţa internaţională, dar acum se pare că cel mai nou iPhone stagnează. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a scris într-un memo pentru investitori că iPhone 7 şi 7 Plus au trecut deja de vârful cererii lor, iar acum furnizorii Apple vor începe să îşi scadă livrările cu 5% până la 15% în luna curentă şi decembrie.

Ne-am fi aşteptat ca lunile sărbătorilor să aducă totuşi livrări mai mari, nu mai mici, deci e bizară afirmaţia. Aceeaşi sursă continuă afirmând că în acest moment cererea e mai mică decât se aştepta, din cauza unor specificaţii nesuprinzătoare. Fenomenul "out of stock" e explicat de insider mai degrabă ca un stoc limitat de produse, decât ca o cerere mare.

Analistul se aşteaptă ca Apple să vândă mai puţine modele iPhone în trimestrul întâi al anului 2017, decât în primele 3 luni ale acestui an. Lipsa de vocalitate a celor de la Apple cu privire la vânzările iPhone e încă un indiciu că lucrurile nu merg perfect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×