Dell Blaze, un nou smartphone Android, in primele imagini disponibile pe web

1.395 ori
<b>Dell Blaze, un nou smartphone Android, in primele imagini disponibile pe web</b>Dupa ce a tabletul Streak a primit laude din partea tuturor blogurilor de specialitate, Dell se pregateste sa faca valuri si pe piata smartphone-urilor. Pana la primele modele Android 2.2 sau Windows Phone 7, admiram terminalul Dell Blaze, aparut in...

Dupa ce a tabletul Streak a primit laude din partea tuturor blogurilor de specialitate, Dell se pregateste sa faca valuri si pe piata smartphone-urilor. Pana la primele modele Android 2.2 sau Windows Phone 7, admiram terminalul Dell Blaze, aparut in premiera in imaginile de mai jos.

Blaze are o dimensiune mai mica decat modelul Dell Thunder, iar sursa acestor imagini il compara cu Palm Pixi la capitolul design. Aflam si ca acest telefon face parte din categoria entry level, ruleaza Android 1.5 (in acest moment, dar ar putea primi un update) si vine cu un ecran touch care arata destul de bine.

Speculatiile afirma ca acest handset incorporeaza un ecran de 4.3 inchi, WiFi, Bluetooth 2.0, un slot pentru carduri microSD, port USB si baterie de 1600/2000 mAh.

Dell Blaze, un nou smartphone Android

Dell Blaze, un nou smartphone Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×