Samsung Galaxy S, Samsung Wave, XPERIA X10 Mini si Apple iPad, premiate cu distinctii EISA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.034 ori
<b>Samsung Galaxy S, Samsung Wave, XPERIA X10 Mini si Apple iPad, premiate cu distinctii EISA</b>Iata ca a venit din nou momentul decernarii premiilor EISA (Europea Imaging and Sound Association), avand ca protagonisti produse ale celor de la Samsung, Sony Ericsson si Apple. Editia 2010-2011 a adus o distinctie si lui Samsung Galaxy S, considerat...

Iata ca a venit din nou momentul decernarii premiilor EISA (Europea Imaging and Sound Association), avand ca protagonisti produse ale celor de la Samsung, Sony Ericsson si Apple. Editia 2010-2011 a adus o distinctie si lui Samsung Galaxy S, considerat "Smartphone-ul anului in Europa".

Samsung Wave S8500, primul terminal al companiei dotat cu sistemul de operare Bada OS a primit premiul EISA pentru "Telefonul european cu cele mai bune functii de social networking", in vreme ce XPERIA X10 Mini a fost declarat "Telefonul anului in Europa". Unul dintre motivele pentru obtinerea acestui premiu a fost faptul ca terminalul in cauza vine cu un design care atrage publicul feminin.

In cele din urma, premiul pentru "Tabletul anului in Europa" a mers evident la Apple, faimosul iPad obtinand distinctia in cauza, mai ales pentru ca nu are competitori de marca la aceasta ora.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×