Samsung Galaxy S, Samsung Wave, XPERIA X10 Mini si Apple iPad, premiate cu distinctii EISA

3.149 ori
<b>Samsung Galaxy S, Samsung Wave, XPERIA X10 Mini si Apple iPad, premiate cu distinctii EISA</b>Iata ca a venit din nou momentul decernarii premiilor EISA (Europea Imaging and Sound Association), avand ca protagonisti produse ale celor de la Samsung, Sony Ericsson si Apple. Editia 2010-2011 a adus o distinctie si lui Samsung Galaxy S, considerat...

Iata ca a venit din nou momentul decernarii premiilor EISA (Europea Imaging and Sound Association), avand ca protagonisti produse ale celor de la Samsung, Sony Ericsson si Apple. Editia 2010-2011 a adus o distinctie si lui Samsung Galaxy S, considerat "Smartphone-ul anului in Europa".

Samsung Wave S8500, primul terminal al companiei dotat cu sistemul de operare Bada OS a primit premiul EISA pentru "Telefonul european cu cele mai bune functii de social networking", in vreme ce XPERIA X10 Mini a fost declarat "Telefonul anului in Europa". Unul dintre motivele pentru obtinerea acestui premiu a fost faptul ca terminalul in cauza vine cu un design care atrage publicul feminin.

In cele din urma, premiul pentru "Tabletul anului in Europa" a mers evident la Apple, faimosul iPad obtinand distinctia in cauza, mai ales pentru ca nu are competitori de marca la aceasta ora.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×