Dell renunță la vânzarea de smartphone-uri În SUA

Autor:  | Publicat în:  Dell 838 ori
<b>Dell renunță la vânzarea de smartphone-uri În SUA</b>Dell a intrat abia acum doi în acest business și deja anunță retragerea. Cel mai comercializat produs al Dell în România a fost Dell Streak 5 - un fel de predecesor al lui Samsung Galaxy Note cu display de 5 inch, rezoluție 480x800 pixeli, procesor...

Dell a intrat abia acum doi în acest business și deja anunță retragerea. Cel mai comercializat produs al Dell în România a fost Dell Streak 5 - un fel de predecesor al lui Samsung Galaxy Note cu display de 5 inch, rezoluție 480x800 pixeli, procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, Android 2.2 FroYo.

Retragerea lor era una așteptată. Nu au reușit să se acomodeze la o piață care evoluează foarte repede. Este o adevărată nebunie, mereu se lansează telefoane mai puternice, o grosime mai redusă, design inovator, etc. Plus că se acoperă toate nișele posibile printr-o gamă largă. HP ș-a dat seama că nu face față și s-a retras din 2011 lăsând webOS în suspensie.

Un oficial Dell a declarat că vor sosi alte produse, mai târziu în acest an. Presupun că vor lansa și ei produse cu Windows 8 atât tablete cât și telefoane inteligente, dar nu cred că vor sosi până în Q4 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×