Dell renunță la vânzarea de smartphone-uri În SUA

887 ori
<b>Dell renunță la vânzarea de smartphone-uri În SUA</b>Dell a intrat abia acum doi în acest business și deja anunță retragerea. Cel mai comercializat produs al Dell în România a fost Dell Streak 5 - un fel de predecesor al lui Samsung Galaxy Note cu display de 5 inch, rezoluție 480x800 pixeli, procesor...

Dell a intrat abia acum doi în acest business și deja anunță retragerea. Cel mai comercializat produs al Dell în România a fost Dell Streak 5 - un fel de predecesor al lui Samsung Galaxy Note cu display de 5 inch, rezoluție 480x800 pixeli, procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, Android 2.2 FroYo.

Retragerea lor era una așteptată. Nu au reușit să se acomodeze la o piață care evoluează foarte repede. Este o adevărată nebunie, mereu se lansează telefoane mai puternice, o grosime mai redusă, design inovator, etc. Plus că se acoperă toate nișele posibile printr-o gamă largă. HP ș-a dat seama că nu face față și s-a retras din 2011 lăsând webOS în suspensie.

Un oficial Dell a declarat că vor sosi alte produse, mai târziu în acest an. Presupun că vor lansa și ei produse cu Windows 8 atât tablete cât și telefoane inteligente, dar nu cred că vor sosi până în Q4 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×