Dell Smoke, un terminal Android 2.2 (Froyo) cu un design portrait QWERTY

1.502 ori
<b>Dell Smoke, un terminal Android 2.2 (Froyo) cu un design portrait QWERTY</b>Dupa cateva handseturi modeste, Dell e gata sa lanseze o serie de hituri pe piata telefoanelor mobile, anuntand ieri nu mai putin de 4 noi modele. Ne ocupam intai de telefonul Dell Smoke, care ruleaza cea mai noua varianta de Android, 2.2 aka Froyo. Dell...

Dupa cateva handseturi modeste, Dell e gata sa lanseze o serie de hituri pe piata telefoanelor mobile, anuntand ieri nu mai putin de 4 noi modele. Ne ocupam intai de telefonul Dell Smoke, care ruleaza cea mai noua varianta de Android, 2.2 aka Froyo.

Dell Smoke vine cu un display QVGA de 2.8 inchi, un design tip portrait QWERTY (cu o tastatura pe masura) si aflam si ca acest terminal va sosi pe piata la un pret rezonabil. Aparent, acest model este destinat mediului corporate, astfel ca el va fi un rival pentru BlackBerry-uri, dupa cum o indica si tastatura sa.

Data de lansare este programata pentru al doilea trimestru din 2011, iar Dell Smoke foloseste un procesor Qualcomm MSM7230 de noua generatie, la frecventa de 800 MHz, plus o camera de 5 megapixeli cu autofocus, slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB, WiFi, Bluetooth 2.1+EDR si tehnologie de anulare a zgomotului de fond. Smartphone-ul suporta conectivitate HSPA 14.4 Mbps si vine cu o carcasa groasa de 12 mm.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×