Dell Thunder, telefon Android cu ecran OLED de 4.1 inchi

2.201 ori
<b>Dell Thunder, telefon Android cu ecran OLED de 4.1 inchi</b>Seria de telefoane Dell anuntate pentru 2010/2011 continua, de aceasta data cu inca un model Android, Dell Thunder. Acesta ruleaza varianta 2.1 a OS-ului si vine cu un display WVGA OLED cu diagonala de 4.1 inchi. In afara de platforma Android descoperim o...

Seria de telefoane Dell anuntate pentru 2010/2011 continua, de aceasta data cu inca un model Android, Dell Thunder. Acesta ruleaza varianta 2.1 a OS-ului si vine cu un display WVGA OLED cu diagonala de 4.1 inchi.

In afara de platforma Android descoperim o interfata ultra-customizata, ce poarta numele de Dell Stage si arata mult mai bine decat UI-urile de pe Dell Streak si Aero. Aceasta interfata face si legatura cu Facebook si Twitter, pastrand traditia lui HTC Sense si Motorola MOTOBLUR. Swype va fi folosit drept inlocuitor pentru tastatura virtuala pe Dell Thunder, care vine si cu suport Flash 10.1, util pentru vizualizarea clipurilor video.

In plus, terminalul va integra o aplicatie mobila Hulu, iar sub carcasa sa se afla un procesor Snapdragon, acelasi de pe modelul Dell Lightning. In partea din spate a lui Thunder se afla o camera de 8 megapixeli, iar specificatiile sale includ suport pentru conectivitate HSDPA, cu o versiune LTE urmand sa fie lansata la finalul lui 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×