Dell Lightning, un telefon Windows Phone 7 impresionant

1.069 ori
<b>Dell Lightning, un telefon Windows Phone 7 impresionant</b>Dell isi continua perioada buna, anuntand nu mai putin de 4 noi modele de smartphone-uri impresionante. Dell Lightning este probabil cel mai interesant din acest cvartet, el sosind cu noul OS Windows Phone 7. Terminalul adopta un design tip portrait...

Dell isi continua perioada buna, anuntand nu mai putin de 4 noi modele de smartphone-uri impresionante. Dell Lightning este probabil cel mai interesant din acest cvartet, el sosind cu noul OS Windows Phone 7.

Terminalul adopta un design tip portrait slider, iar lista sa de specificatii este foarte impresionanta: procesor Snapdragon QSD8250 de 1 GHz, display OLED WVGA de 4.1 inchi, o camera de 5 megapixeli cu autofocus, 1 GB memorie flash si 512 MB RAM. In plus, terminalul suporta conectivitate 3G (prin AT&T si T-Mobile), iar el incorporeaza si un GPS, accelerometru, busola digitala, slot pentru carduri microSD, radio FM si suporta Flash, in varianta full.

Handsetul urmeaza sa fie lansat in trimestrul 4 al acestui an, indicand astfel si data de lansare a lui Windows Phone 7, asta daca zvonurile sunt reale. Aflam si ca Dell Lightning va beneficia de un upgrade la tehnologia LTE, aceasta varianta a telefonului fiind lansata la sfarsitul lui 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×