Dell Venue, telefon Android cu ecran Gorilla și CPU de 1GHz

2.284 ori
<b>Dell Venue, telefon Android cu ecran Gorilla și CPU de 1GHz</b>Dacă Dell Venue Pro este un foarte atractiv telefon Windows Phone 7 cu o tastatură QWERTY glisantă, ei bine iată că handsetul primește și o variantă Android, care renunță la tastatură. Pe numele său Dell Venue, terminalul rulează Android 2.2...

Dacă Dell Venue Pro este un foarte atractiv telefon Windows Phone 7 cu o tastatură QWERTY glisantă, ei bine iată că handsetul primește și o variantă Android, care renunță la tastatură. Pe numele său Dell Venue, terminalul rulează Android 2.2 Froyo și a fost recent anunțat la CES 2011.

Văzusem pentru prima oară acest model în Coreea de Sud cu o lună în urmă și iată că acum îi aflăm și specificațiile, care includ o cameră de 8 megapixeli și un misterios procesor de 1GHz. Venue folosește și funcții deja celebre precum tastatura virtuală Swype, ActiveSync, în vreme ce peste Android a fost implementat software-ul Dell Stage, care vine în completarea OS-ului, în special la capitolul interfață.

Display-ul lui Dell Venue este un AMOLED de 4.1 inch întărit cu un strat Gorilla Glass, pentru extra rezistență. Oferta celor de la Dell pare mai atractivă ca oricând, incluzând acum tableta Dell Streak 7, modelul WP7 Dell Venue Pro și acest nou venit Venue.

Dell Venue, telefon Android cu ecran Gorilla și CPU de 1GHz

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×