HTC Thunderbolt, telefonul 4G LTE e acum oficial!

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.249 ori
<b>HTC Thunderbolt, telefonul 4G LTE e acum oficial!</b>A trecut vremea speculațiilor și zvonurilor despre așa-zisul "HTC Incredible HD" și iată-l pe HTC Thunderbolt devenind oficial, după o săptămână de informații contradictorii. Anunțat oficial la CES 2011, acest terminal este un model 4G LTE...

A trecut vremea speculațiilor și zvonurilor despre așa-zisul "HTC Incredible HD" și iată-l pe HTC Thunderbolt devenind oficial, după o săptămână de informații contradictorii. Anunțat oficial la CES 2011, acest terminal este un model 4G LTE care va sosi în SUA prin operatorul Verizon.

Designul sau amintește de un Desire HD cu ușoare modificări, ca în cazul lui Inspire 4G, anunțat ieri de operatorul AT&T. Pe lângă suportul pentru conectivitate LTE, Thunderbolt vine și cu o nouă variantă a interfaței HTC Sense, pe care am văzut-o în acțiune pe modele precum HTC Desire HD, Desire Z și Inspire 4G.

în plus telefonul suportă apelare video Skype și vine cu următoarele specificații:

  • OS: Android 2.2
  • CPU: 1GHz Qualcomm Snapdragon
  • Display: 4.3 inch, touchscreen WVGA, 800 x 480 pixeli
  • Cameră: 8MP, captura video HD, cameră frontală pentru videoconvorbiri
  • Conectivitate: 3G, 4G LTE, WiFi, Bluetooth, DLNA

Suntem siguri că de îndată ce infrastructura 4G va fi pusă la punct în țara noastră, vom vedea acest terminal lansat și în România, eventual cu Android 2.3 Gingerbread la bord din start.

HTC Thunderbolt, telefonul 4G LTE e acum oficial!

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×