Demonstratie video a lui Nokia 5800 (Tube)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.998 ori
<b>Demonstratie video a lui Nokia 5800 (Tube)</b>Cu mare tam-tam s-a lansat ieri la Londra Nokia XpressMusic 5800, cunoscut pana acum drept Tube. Desi nu este un smartphone, telefonul este in mod clar unul dintre cele mai bune handseturi muzicale si ii puteti admira interfata in actiune in clipul...

Cu mare tam-tam s-a lansat ieri la Londra Nokia XpressMusic 5800, cunoscut pana acum drept Tube. Desi nu este un smartphone, telefonul este in mod clar unul dintre cele mai bune handseturi muzicale si ii puteti admira interfata in actiune in clipul urmator:

In purul stil "curat" si eco Nokia, acest clip este filmat in natura, dupa cum ne-au obisnuit finlandezii. O domnisoara foloseste foarte natural si dezinvolt handsetul, interactionand cu interfata sa cu ajutorul inputului cu degetul. Playerul multimedia al lui XpressMusic 5800 arata cel putin decent, nefiind la fel de inovator ca si iPodul de pe iPhone, dar cu siguranta la fel de util. Facem cunostiinta si cu magazinul online de muzica al celor de la Nokia si vedem cum putem descarca o melodie in doar cateva secunde.

Trebuie sa recunoastem ca suntem placut surprinsi de aceasta interfata, care se misca la fel de bine ca si cea de pe iPhone, datorita lui Symbian editia a cincea. Handsetul trece fara probleme la modul landscape in orice moment al utilizarii, datorita acceleratorului incorporat, iar display-ul sau se dovedeste a fi un widescreen, in special la vizualizarea clipurilor video.

In cele din urma, vedem in actiune acea bara de contacte din meniul home, care va ofera acces la 4 dintre cei mai apropiati amici/rude din agenda dumnevoastra. Impresionant, Nokia!

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×