OnePlus 3 în prima imagine de presă! Iată cum arată noul flagship chinez

2.392 ori
<b>OnePlus 3 în prima imagine de presă! Iată cum arată noul flagship chinez</b>@evleaks ne atrage din nou atenția astăzi, zi în care decide să publice o imagine de presă cu nimeni altul decât OnePlus 3. Vedem astfel noul smartphone în toată splendoarea sa, telefon care deși se inspiră din tabăra altor producători la capitolul design

În ultimele săptămâni am asistat și la scăparea unor fotografii cu OnePlus 3 pe internet, materiale ce ne-au dezvăluit un design complet redefinit pentru noul produs. Astăzi avem ocazia să îl vedem într-o imagine de presă mult mai clară, și asta prin intermediul lui Evan Blass, persoana din spatele @evleaks.

Această imagine ne prezintă un smartphone cu adevărat atractiv, model care deși se inspiră din tabăra altor producători reușește să aducă un design care ne atrage atenția. Vorbim despre un corp unibody din metal pentru OnePlus 3, telefon care păstrează și scanner-ul de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home fizic.

Panoul frontal ne oferă muchii foarte subțiri în jurul ecranului, iar ca elemente de conectivitate observăm prezența butonului power/unlock situat în partea dreaptă, în timp ce pe stânga se află butoanele de volum, dar și unul special pentru schimbarea profilului (general, silențios).

Tot @evleaks ne confirmă că telefonul va sosi de fapt cu o baterie de 3000 mAh, și nu cu o unitate de 3500 mAh cum precizau unele zvonuri. OnePlus 3 ne aduce și un panou cu tehnologie AMOLED, iar printre specificațiile sale vom mai regăsi probabil un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, și variante cu 4 sau 6 GB memorie RAM.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×