Designerul șef de la Nokia discută despre tableta N1 și Îi evidențiază unicitatea (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 937 ori
<b>Designerul șef de la Nokia discută despre tableta N1 și Îi evidențiază unicitatea (Video)</b>Sunt sigur că ați aflat că Nokia a anunțat ieri tableta N1, un device cu Android 5.0. Lollipop la bord, cu Z Launcher aplicat peste. Produsul va sosi de abia la începutul lui 2015, dar până atunci să vedem ce are de zis Axel Meyer, designer șef...

Sunt sigur că ați aflat că Nokia a anunțat ieri tableta N1, un device cu Android 5.0. Lollipop la bord, cu Z Launcher aplicat peste. Produsul va sosi de abia la începutul lui 2015, dar până atunci să vedem ce are de zis Axel Meyer, designer șef la Nokia despre acest device.

Aparent, Nokia N1 are ca punct central simplitatea, iar Nokia ar fi înlăturat orice era inutil de la bordul său. Produsul ar trebui utilizat cât mai natural, iar Meyer îl descrie ca "un device ieșit din comun și unic", care e bine realizat și care va rămâne în memoria publicului. Tableta e fabricată din aluminiu și dacă mă întrebați pe mine da senzația de combinație între un iPad Mini și un Nexus 9, plus ceva elemente de Xiaomi Mi Pad.

Designerul șef de la Nokia discuta despre tableta N1 și Îi confirmă unicitatea

Gadgetul măsoară 6.9 mm și cântărește 318 grame, fiind astfel mai subțire și mai ușor decât un iPad Mini 3, ceea ce reprezintă un compliment. Tableta are un ecran de 7.9 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, deci se bate în același segment cu modelele iPad Mini. Nokia N1 vine cu un procesor 64 bit Intel quad core, 2 GB RAM și o cameră de 8 MP în spate, plus una frontală de 5 MP. Vouă cum vi se pare acest nou produs?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×